GLUTENFRITT |
85 g bovetemjöl
75 g rismjöl
65 g majsmjöl
1/2 dl kakaopulver
1 tsk vaniljsocker
150 g smör
85 g strösocker
1 äggula
Pensling & garnering
ägg
pärlsocker
Blanda alla torra ingredienser, skär smöret i tärningar och blanda ner det i det torra ihop med äggulan. Forma degen till 2 rullar och låt den ligga kallt i minst 2 timmar i kylen. Skär rullarna i skivor, lägg på plåt med bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg och strö sedan på pärlsocker. Grädda i mitten av ugnen i 150 C i c:a 15-20 minuter.
Trevlig helg !
Kram Madde
Ser helt perfekta ut! Det gick bra utan husk?
SvaraRaderaDom blev smaskiga ! Dom t.o.m höll formen när man tog i dem, å ingen husk !!!
SvaraRaderaGod jul !