onsdag 10 augusti 2011

SPRÄTTHÖNSENS LAPPTÄCKSUTSTÄLLNING !


Den 2-4 september visas vackra alster gjorda av flitiga sprätthönor. Det brukar finnas dukar, väskor, bonader, täcken.... ja, allt möjligt tjusigt att beskåda på denna  lapptäckssutställning !
Man kan vinna fina priser gjorda utav Sprätthönor, dricka kaffe eller saft i underbar miljö och passa på att shoppa tyger och mönster ifrån Tyger & Ting.
Här är några bilder från en utställning för flera år sen. Rena rama ögongodiset - och visst blir man sugen att sätta sej vid symaskinen  !?!





Gå gärna in på www.spratthonsen.se för mer info.  Passa även på att kolla in föreningens blogg;  www.spratthonsen.blogspot.com .

Kramar Madde

2 kommentarer:

  1. Så fantastiskt fint!! Himla tråkigt att jag inte bor i närheten, skulle vara jätteroligt att komma och se alla vackra alster som ni händiga sprätthönor åstadkommit! Tyvärr har jag inga som helst talanger i den vägen - trots att min morfar var skräddare. Ha det gott, och lycka till med utställningen!

    SvaraRadera
  2. Ja, det är många tjusiga handarbeten som visas upp ! Själv så har jag inget att ställa ut men blir så inspirerad till att sy bara genom att vara där och se allt !

    Man kan ju inte kunna allt tyvärr... men att leverera goa´och smarriga recept är du helt suverän på !!!
    Kram Madde

    SvaraRadera