Glutenfritt |
Jag fick 55 st utav detta recept:
200 g smör, rumstempererat
110 g rårörsocker
50 g vanligt socker
200 g smält chokladkaka (jag tog Marabou mörk)
1 tsk vaniljsocker (eller frön från 1/2 vaniljstång)
75 g rismjöl (Risentas)
325 g glutenfri mix (där tog jag Sempers)
1 ägg
Vispa smöret, vaniljsockret alt. vaniljfröna och de båda sockersorterna luftigt och rör ned ägget.
Sikta mjölsorterna och rör ner i smörblandningen, rör sedan ner den smälta, avsvalnade chokladen.
Rulla bollar som du sedan stoppar i frysen en stund. Grädda kakorna mitt i ugnen i 175 C i c:a 12-15 minuter. Låt dem svalna och sen är det bara att mumsa !
Trevlig helg ! Kram Madde |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar