Dessa kakor rör du ihop snabbt och är som allt annat kaloririkt - jättegoda !!!
1 liten grön Bregott (300 gr)
1 1/2 dl socker
2 dl maizena
3 dl glutenfritt mjöl/mix
1 tsk bakpulver
Blanda alla torra ingredienser väl och rör i rumstempererat Bregott, blanda ordentligt.
Degen blir lite kladdig.
Lägg 1 rågad tesked i muffinsformarna och grädda i nedre delen av ugnen, 125 C i c:a 25-30 minuter.
Det blir mellan 35 - 40 st kakor.
Kramar Madde
Buttercookies
300 grammes butter
135 grammes sugar
130 grammes corn flour
190 grammes glutenfree flour
1 teaspoon baking powder
Mix all the dry ingridients and stir down the butter which has a room temperature.Mix well.
The paste is doughy. Put 1 large teaspoon of paste in baking cases (you´ll get 35-40 cookies).
Bake them in the lower part of the oven, 125 C for about 25-30 minutes.
Hugs Madde xxx
Mums !! ...och jag som håller på att vänja mig av med socker nu ! :0(
SvaraRaderaMen jag ska göra dom andra med havregryn igen sen när familjen kommer på besök ! :0)
Ha det gott ! Kraam , Helen
Kul med ett sånt lätt och snabbakat recept. Perfekt om man skulle få fikagäster lite oväntat sådär :)
SvaraRadera