GLUTENFRITT |
2 ägg
2 dl socker
100 g smör
1 dl vatten eller mjölk
c:a 4 dl glutenfritt mjöl / mix (tog Sempers)
1 dl majsmjöl (Risenta)
2 tsk malen kanel
1 tsk malen ingefära
1 tsk malen nejlika
1,5 tsk bakpulver
Vispa socker och ägg pösigt. Smält smöret och ha i vätskan i smöret, låt svalna och häll i äggsmeten.
Blanda alla torra ingredienser och vispa ner det i smeten. Smörj en sockerkaksform och bröa den.
Grädda i ugn, 175 C tills den är klar.
Trevlig helg !
Kram Madde
Mmmm, mjuk pepparkaka är ju så gott!
SvaraRaderaVad har du för kamera? Du får så fina bilder :)
Så kul att du tycker det ! Jag har en liten Olympus-kamera som kan ta bilder riktigt nära objektet. Hur kul som helst !
SvaraRaderaKram Madde